Koristeiden tilausohjeet

Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan Merjan Marsipaanipuodin kakku- tai pöytäkoristeen, suosittelemme lukemaan aluksi alla olevat tilausohjeet.

KAKKU- JA PÖYTÄKORISTEIDEN TILAUSOHJEET 

1.Katsele kuvagallerioita ja inspiroidu. Selaa valmistamieni koristeiden kuvia Merjan Marsipaanipuodin nettisivuilta, facebookista ja instagramista. Poimi ideoita, inspiroidu ja aloita oman koristeen suunnittelu.

2.Listaa ylös toiveesi ja etsi mahdollisia valokuvia. Alustavaa suunnitelmaa tehdessä ota huomioon koristeen saajan persoona. Hyvinkin pienillä yksityiskohdilla saamme luotua koristeeseen juuri oikeanlaista tunnelmaa. Valokuvia käytämme mahdollisuuksien mukaan apuna valmistuksessa muotoilemalla esimerkiksi hääpuvun, vauvan kehdon tai päivänsankarin hiukset oikeantyyliseksi. Halutessasi voit myös luonnostella kakkukoristeen piirtämällä sen meille.

3.Ota yhteyttä täyttämällä kakku- ja pöytäkoristeiden tilauskaavake. Tilauskysely on alustava tiedustelu toivomastasi koristeesta. Vastaamme kyselyysi sähköpostin välityksellä mahdollisimman pian. Tässä vaiheessa saat arvioidun toimitusaikataulun sekä hintatarjouksen, joka tarkennetaan lopulliseen muotoonsa, kun suunnittelu on edennyt. Suunnitteluvaihe on ilmainen; tilaus otetaan ylös vasta sitten, kun vahvistat tilaavasi tuotteen. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä lisää!

 

Sokerimassasta taidetta. Merjan Marsipaanipuodin kakku- ja pöytäkoristeet valmistetaan pääosin sokerimassasta. Koristeet eivät ole tarkoitettu syötäviksi, vaikka suurin osa koristeiden raaka-aineista on elintarvikkeeksi luettavaa materiaalia. Sokerimassan lisäksi koristeessa voidaan tilanteen mukaan käyttää mm. silkkinauhaa ja tukirakenteita. Valmistamme kaikki koristeet täysin käsityönä muotoilemalla, ilman muotteja. Tämä takaa sen, että muotoilujälki on koristetaiteilijan omaa käsialaa. Koristeiden valmistajana toimii vuonna 2001 leipuri-kondiittoriksi valmistunut Merja Sirviö. Asiakkaat ovat aina saman henkilön kanssa yhteydessä ja voivat ilmoittaa toiveensa suoraan koristeiden valmistajalle.

Asiakastyytyväisyys päämääränä. Merjan Marsipaanipuoti valmistaa koristeet asiakkaan toiveita kuunnellen. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja pyrimme tekemän tuotteemme asiakkaan tarpeita mukaellen. Otathan huomioon tilausta tehdessäsi, että jokainen valmistamamme koriste on aina ainutlaatuinen, toista juuri samanlaista emme pysty valmistamaan. Asiakas saa valmiista koristeesta kuvan sähköpostitse, kun koriste on valmis. Tässä vaiheessa tuotteen ulkonäköön voi vielä tarvittaessa vaikuttaa.

Koristeiden suunnitteluvaihe on asiakkaalle ilmainen. Otamme tilauksen vastaan vasta sitten, kun asiakas on vahvistanut tilauksen lopullisen hintatarjouksen jälkeen. Tilaukset otetaan ylös vahvistamisjärjestysessä. Olethan siis ajoissa liikkeellä ennen juhlia. Mittatilauskoristeet maksetaan ennakkoon ennen valmistusta.

Toimitukset koko Suomeen. Merjan Marsipaanipuoti toimittaa valmistamansa koristeet hyvin pakattuna nettikaupan välityksellä ympäri Suomen, postin ja matkahuollon välityksellä. Toimituskulut lisätään tilaukseen tarvittaessa. Myös koristeen noutaminen on mahdollista erikseen sovittuna ajankohtana. Noutopaikkana toimii Keskipisteen kukka- ja hautaustoimisto Kärsämäellä, Aleksintie 2 (Pohjois-Pohjanmaa). Koska koristeet valmistetaan mittatilaustyönä, pystymme julkaisemaan vain suuntaa antavan hinnaston.  Toivomme, että siitä on kuitenkin apua oman koristeesi suunnittelussa ja tilauksessa. Lue lisää sivuiltamme Hinnastot-osiosta.

Juhlan kruunu säilyy vitriinissä muistona. Merjan Marsipaanipuodin koristeet ovat muistona säilytettäviä.  Tilaaja saa koristeen mukana käyttö- ja säilytysohjeet, joiden avulla koristeen saa säilytettyä muistona vuosia. Koristeet rakennetaan aina siten, että kaikki osat ovat hyvin kiinni koristelaatassa. Pidäthän huolta, että valmistamamme koristeet eivät joudu mukaan lasten leikkeihin.