Hinnasto

KAKKU- JA PÖYTÄKORISTEIDEN HINNASTO

Kakku- ja pöytäkoristeet valmistetaan huolellisesti asiakkaan toiveita kuunnellen, joten koristeen suunnittelu ja muotoilu ovat aikaa vievää puuhaa.  Kun asiakas lähettää tarjouspyynnön toiveiden ja mahdollisten valokuvien kera, käsittelemme sen mahdollisimman pian ja annamme vaihtoehtoja sekä ideoita koristeen ulkonäköön liittyen. Tässä vaiheessa asiakas saa arvioidun hintatarjouksen, joka tarkennetaan lopulliseen muotoonsa, kun suunnittelu on edennyt. Koristeet toimitetaan hyvin pakattuina postitse tai matkahuollon kautta. Toimituskulut lisätään koristeen hintaan. Koristeiden nouto on ilmainen.

Koristeiden suunnitteluvaihe on asiakkaalle täysin ilmainen. Otamme tilauksen vastaan vasta sitten, kun asiakas on vahvistanut tilauksen lopullisen hintatarjouksen jälkeen. Tilaukset otetaan ylös aina niiden vahvistamisjärjestysessä. Koska koristeet valmistetaan mittatilauksena, pystymme julkaisemaan vain suuntaa antavan hinnaston. Toivomme, että se kuitenkin auttaa Sinua oman unelmiesi koristeen suunnittelussa jo tässä vaiheessa.

Esimerkkejä kakku- ja pöytäkoristeiden hinnoista:

– kukkakoriste n. 20-45 e
– vauvakoriste n. 35-75 e
– lasten syntymäpäiväkoriste n. 45-65 e
– aikuisen syntymäpäiväkoriste n. 45-95 e
– rippikoriste n. 45-95 e
– valmistujaiskoriste n. 45-95 e
– hääkoriste (esim. hääparihahmot, lapsi/lemmikki) n. 75-95 e
– pöytäkoriste (esim. hääpari, traktori/auto ym.) n. 85-150 e

 

TAIDEMAALAUSTEN JA -PIIRROSTEN HINNASTO

Taidemaalaukset ja -piirrokset valmistetaan asiakkaiden toiveiden pohjalta maustettuna taiteilijan vapaudella. Kun asiakas on lähettänyt meille tarjouspyynnön toivomastaan taideteoksesta, vastaamme siihen mahdollisimman pian. Kerromme ehdotukset taulun toteuttamisesta niin ulkonäön kuin koonkin suhteen. Lähetämme samalla hintatarjouksen. Suunnitteluvaihe on asiakkaalle ilmaista.

Otamme tilauksen ylös vasta, kun asiakas on vahvistanut tilauksen suunnittelun ja hintatarjouksen jälkeen. Koska taulut ovat ainutlaatuisia, yksilöllisiä, mittatilauksena toteutettavia taideteoksia, voimme julkaista vain suuntaa antavan hinnaston. Toivomme, että se kuitenkin auttaa Sinua suunnittelemaan omaa unelmiesi taideteosta jo tässä vaiheessa. Mittatilaustaulut maksetaan ennakkoon, ennen valmistuksen aloitusta. Myös osamaksu on mahdollinen. Taulut voidaan lähettää joko postitse tai matkahuollon kautta hyvin pakattuna. Toimituskulut lasketaan jokaisen taulutilauksen kohdalla erikseen ja lisätään taulun hintaan. Taulut voi myös noutaa sovittuna ajankohtana.

HUOM! Taulujen tilausjono on välillä pitkähkö. Joskus pystymme silti ottamaan myös pikaisia tilauksia vastaan. Otathan yhteyttä hyvissä ajoin, mikäli taulu tulee esimerkiksi lahjaksi. Maalaan taulut tarkasti ajan kanssa. Varaukset otetaan ylös niiden vahvistamisjärjestyksessä.

Esimerkkejä piirrosten ja taulujen hinnoista:

– eläinpiirros, pastelli,- hiili,- tai lyijykynäteoksena n.100-350 e

– maalaus, akryyli- tai kalkkimaaliteoksena n. 250-1200 e

Annamme tarkemmat tarjoukset suoraan asiakkaalle sähköpostitse, toiveiden kuulemisen jälkeen.